Services

Easy Shipping tilbyder alle former for ydelser forbundet med transport.

 

  • Søfragt Stykgods: Dette er kernen i vor forretning. Vi konsoliderer ugentligt til og fra over 150 havne. Priserne er all-in ingen overraskelser, servicen er stabil og priserne er yderst konkurrencedygtige. Prøv os - i fortryder det ikke.
  • Søfragt FCL: Hele containere fra havn til havn, eller fra dør til dør. Flere ugentlige afgange til og fra samtlige havne i stort set hele verden. 
  • Luftfragt: Når det haster så koster det knaster........Ikke nødvendigvis.....igennem vore partneres ramme aftaler med de lokale agenter for hver luftfartsselskab, opnår vi konsolideringsfordele som vi deler med vore kunder. Mange af vore kunder oplever at igennem totalomkostningsanalyser er det en bedre forretning for dem at have et "flyvende lager" og dermed stadig sikre deres kunder en fornuftig leveringstid
  • Oplagring: På vort eget lager har vi mulighed for at oplagre selv de største forsendelser til rimelige penge. Vi er idag lagerførende både som hovedlager og bufferlager for adskellige webshops og alm. grossist virksomheder. På vort lager i Jylland tilbyder vi Danmarks absolut billigste lagerløsning - total løsning med både palle og pakke distribution til hele landet. 
  • Transport Analyse: Da vi er et uafhængigt transportfirma, kan vi rådgive alle kunder uden nogen former for bagtanker, vi er eksperter indenfor transport og vi er altid klar til at hjælpe potentielle kunder med spørgsmål uden beregning.
  • Fortoldninger: Vor fortoldningsafdeling laver alle former for toldpapirer for vore kunder, også for de transporter der evt. ikke går igennem vore systemer. Fast lav pris på DKK 250 pr fortoldning (Max 3 positioner).


 

Online Chat

Agent of

Proud member of